Gros Inox doo od 2014. godine uvozi i prodaje Tohatsu vanbrodske motore. U ponudi se nalaze 2-STROKE (dvotaktni),TLDI 2-STROKE(dvotaktni)motori sa direktnim ubizgavanjem ulja i veoma malom potrošnjom i 4-STROKE(četvorotaktni) motori.

TOHATSU

Tohatsu kompanija osnovana je 1922. godine u Japanu (Tokiju).Prvi Tohatsu vanbrodski motor (1.5KS) proizveden je od strane Tohatsu korporacije 1956 godine.Od tada Tohatsu vanbrodski motori se koriste u različite svrhe:ribolov, vojnu mornaricu, pomorski transport,uživanje na vodi i razna takmičenja. Svi Nissan vanbrodski motori u Americi su zapravo Tohatsu motori , koji se samo deklarišu kao Nissan.

Žašto Tohatsu? Šta čini Tohatsu vanbrodske motore drugačijim od ostalih?

Jedinstvena vizija da obezbedi najbolji, najpouzdaniji i najizdržljiviji vanbrodski motor. Dok se drugi proizvodjači fokusiraju na izgradnju što više konjskih snaga na motoru, u Tohatsu korporaciji fokus je uvek bio na izgradnji najpouzdanijeg motora. Bilo da ste na pecanju u zoru ili da gledate zalazak sunca sa svojom porodicom , treba vam pouzdan motor koji će Vas uvek vratiti kući.Tohatsu vanbrodski motor Vam pruza tu sigurnost.

                                         

 

                              2-STROKE                                     4-STROKE                                                 TLDi