Preduzeće Gros inox d.o.o. osnovano je 2001. godine, sa sedištem u Novom Sadu. Firma posluje u dve sfere: prodaja nautičkeke opreme i prodaja prohromskih šrafova (nerdjajući čelik). Maloprodaja i veleprodaja se nalaze u Novom Sadu.U okviru nautike,Gros inox d.o.o. je osnovao servis za vanbrodske motore i plovila.


NAUTIČKA OPREMA


U bogatu ponudu nautičke opreme uvrštena je kompletna oprema za čamce, brodove, skutere, glisere. Prodajni program obuhvata veliki izbor nautičke opreme, kao što su: creva, pumpice, bitve, škopci, rezervoari, navigacijska svetla, sonari, komande za upravljanje brodom, sidra, lanci, konopi, vitla, bove, bokobrani, karabinjeri, šarke, bravice, merdevine, ograde za brodove, prsluci i kolutovi za spasavanje, vesla, kormila, volani, tende,antialgini, boje za brodove i čamce, vanbrodski motori, gumeni čamci i čamci od stakloplastike,fleksibilna tikovina.


SERVIS


Gros Inox je nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u oblasti nautike odlučio da osnuje sopstveni servis.U sklopu servisa nalazi se i izložbeni salon sa Tohatsu i Parsun motorima,kao i gumenim čamcima koje imamo u ponudi.Gros Inox servis poseduje veoma kvalitetan i stručan kadar za servisiranje svih vanbrodskih motora,kao i za održavanje plovila. Vrišimo i ugradnju nautičke opreme u Vaša plovila.Kvalitetnim radom,ljubaznošću i realnim rokovima do Vašeg poverenja.

 

PROHROMSKI ŠRAFOVI


Gros Inox ima veliki lager prohromske vijčane robe.Snabdevamo većinu fabrika,proizvodjača procesne opreme.Izbor prohromske robe u Gros Inox-u se iz godine u godinu širi,pa tako danas ponuda obuhvata i burgije za bušenje prohroma.

Ukoliko želite kvalitetnog dobavljača prohromskom robom ili nautičkom opremom, pozivamo Vas na saradnju.