KATALOG

Hempel thinner 08110

Hempel thinner 08110

Hempel thinner 08110

HEMPELOVE BOJE proizvode se i isporučuju na način da razrjeđivanje, u pravilu, nije potrebno pod uslovom da je boja ispravno zamešana/promešana. Međutim, ukoliko boju treba naneti u maloj debljini filma (npr. kod izolacijskih premaza) ili ukoliko je boja postala suviše gusta, npr. po hladnom vremenu, može se dodati HEMPELOV RAZRJEĐIVAČ naznačen u tehničkim podacima o proizvodu, kako bi se dobila gustoća prikladna za nanošenje. Uopšteno je pravilo, međutim, da razređivanje treba svesti na najmanju moguću meru jer previše proizvoljno razređivanje šteti kvaliteti boje.
Međutim, ukoliko se nanošenje vrši na visokim temperaturama (zraka i/ili čelika) može se ukazati potreba za razređivanjem iznad gore spomenutih granica kako bi se izbegao suvi sprej i slabo stvaranje filma.
Sastav HEMPELOVIH RAZRJEĐIVAČA je takav da se njihovim dodavanjem u boju postižu optimalna svojstva za nanošenje četkicom, raspršivačem i sl. U nekim slučajevima umesto njih mogu se koristiti obična rastvarač. No, kako mi nemamo kontrolu nad tim proizvodima, ne možemo preuzeti bilo kakvu odgovornost ni za rezultate dobivene njihovom upotrebom. U svakom pojedinačnom slučaju treba proučiti tehničke podatke i upustvo za primenu, gdje one postoje. Što se tiče upotrebe RAZRJEĐIVAČA za čišćenje alata, vidi NAPOMENE na poleđini.

08230 32°C/90°F
Razrjeđivač za nanošenje proizvoda HEMPALIN (izuzev HEMPALIN DECKPAINT 53240 i proizvoda HEMPAQUICK) i ostalih

Šifra artikla Naziv artikla MP cena Poruči
X
Poruči
";

petShop narudzbenica

Trenutno nemate ni jedan proizvod u listi.